Verkopen zonder makelaar

Posted December 16th, 2010 by admin
Comments Off on Verkopen zonder makelaar

Uw huis verkopen zonder gebruik te maken van een traditionele makelaar wordt steeds gemakkelijker. Door zelf uw huis te verkopen bespaart u al snel zo’n 5000 euro (bij een gemiddelde eengezinswoning van 250.000 euro) aan makelaarskosten. U kunt uw huis tegenwoordig zelf eenvoudig in de verkoop zetten en plaatsen op het internet.Een andere mogelijkheid is dat u samen met een moderne internetmakelaar uw huis verkoopt. U schrijft de tekst en maakt de foto’s en u doet zelf de bezichtigingen en onderhandelingen. Of u nu wel of niet via de makelaar verkoopt, de overdracht vindt uiteraard altijd plaats via de notaris. Wanneer u gebruik maakt van een partij als www.MijnHuisVerkopen.nl dan regelen zij voor u het verkoopbord, tuinpalen, plaatsing op de grote onafhankelijke woningwebsites, een uitgebreide verkoophandleiding, een website, brochures en een standaard verkoopcontract met uitgebreide toelichting. Uiteraard kunt u ook altijd terecht voor vragen en advies. Meestal leveren deze partijen u support gedurende het hele verkoopproces.

Indien u veel geld wilt besparen en u ook graag uw woning zelf wilt verkopen maar u wilt niet alles zelf doen dan zijn er vaak mogelijkheden om enkele losse zaken uit te besteden. Bent u bijvoorbeeld niet de allerbeste tekstschrijver of laat u bijvoorbeeld liever de foto’s maken door een professionele fotograaf dan is dit allemaal mogelijk. www.MijnHuisVerkopen.nl verkoopt bijvoorbeeld verschillende soorten pakketten en verschillende losse aanvullende diensten.

Groot voordeel van zelf verkopen is dat u bijvoorbeeld de bezichtigingen ook ’s avonds en in het weekend kunt plannen en dat u alle tijd heeft voor de kijkers. Verder is het natuurlijk zo dat u zelf alles het beste weet van uw woning en de omgeving en u dat dus ook zelf het beste kunt overbrengen naar potentiële kopers.

Kijkt u gerust geheel vrijblijvend voor alle mogelijkheden rond bij de marktleider van het zelfstandig verkopen van uw woning www.MijnHuisVerkopen.nl.